πρόγραμμα σπουδών

οργάνωση θερινού προγράμματος:
Είναι σαφές ότι η παρακολούθηση του θερινού προγράμματος μαθημάτων εξασφαλίζει σε όλους της μαθητές -ανεξαρτήτως τάξης και κατεύθυνσης- ένα σημαντικότατο στρατηγικό προβάδισμα στην διαδρομή τους προς τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ας σημειωθεί ότι η ύλη που διδάσκεται κατά τη θερινή περίοδο είναι η εισαγωγική ύλη της επόμενης τάξης σε κρίσιμα μαθήματα. Τα προφανή πλεονεκτήματα μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

οργάνωση χειμερινού προγράμματος:
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση του προγράμματος μαθημάτων μέσα από ευέλικτες προτάσεις τόσο για το Γυμνάσιο όσο και για το Λύκειο, για όλα τα πεδία γνωστικών κατευθύνσεων και τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα. Τα προγράμματα όλων των τάξεων καλύπτουν άμεσα όλα τα νέα δεδομένα, βάσει των νέων αποφάσεων του υπουργείου παιδείας. Σε κάθε περίπτωση όμως η εισαγωγή στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι , απαιτεί υψηλές βαθμολογικές επιδόσεις σε όλο το Λύκειο και επιτυχία στις εξετάσεις του Γυμνασίου.

γραμμικό & ελεύθερο σχέδιο:
Καινοτομία του φροντιστηρίου μας είναι η διδασκαλία για πρώτη φορά στην περιοχή μας ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου, απαιτούμενα μαθήματα για τις σχολές Αρχιτεκτονικής, Καλών Τεχνών και Διακοσμητικής.

------------------------------------------------------------------------------

εβδομαδιαίο πρόγραμμα σπουδών 

 (πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυση)

εβδομαδιαίο πρόγραμμα


Το παραπάνω πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και επιλογές
του κάθε μαθητή.